wat maakt een steen waardevol? wat maakt een sierraad tot een juweel? uiteraard bepaalt u als drager van een sierraad of juweel de waarde van het stuk. de emotionele waarde is vaak vele malen groter dan de economische. wanneer u echter meer wilt weten over stenen, over zettingen of wanneer u een taxatie wenst, helpt marc de regt u graag. als diamant expert HRD en edelsteenkundige FGA blijft hij zich voortdurend ontwikkelen om u zorgvuldig van dienst te kunnen zijn. Naast alle vereiste vakkennis beschikt marcals ontwerper over het vermogen om gevoel in een juweel te brengen. hier ontstaat een object met een waardevolle, persoonlijke betekenis. een combinatie van kwaliteit, schoonheid en emotie: Meer dan kostbaar.

heeft u vragen over edelstenen? zoekt u naar een waardevol object? neem gerust vrijblijvend contact op met marc de regt voor een afspraak in zijn atelier.

---
marc de regt ontwerpt en vervaardigt binnen thema’s die hem bezighouden exclusieve sieraden en juwelen in beperkte series en unica. hier vindt u regelmatig een thema uitgelicht.