skip to Main Content

nieuws

VET deel 1) (Voor vrouwen)

Diamant ‘weetjes’
Diamant is dol op vet…wist u dat? Bij mensen heeft vetzucht gewichtstoename tot gevolg. Dat is helaas niet zo bij een diamant. Wel heeft diamant van nature een sterk vet-aantrekkende eigenschap. En, diamant kan als enige mineraal niet ‘nat’ worden.
Wat betekend dat voor een geslepen diamant in uw sieraden? Door de eigenschap vet aan te trekken, trekt diamant ook huidvet aan. Vervolgens gaat er in dit huidvet stof etc. zitten, waardoor de diamant niet meer optimaal het licht reflecteert.  Reiniging is de oplossing.Wij raden daar voor aan een potje ‘Jewel clean’ van het merk Hagarty.

Dagelijks
Hoe vaak moet ik dan mijn sieraden reinigen? Tja, na een dag is elke diamant aan uw hand, arm, oor of hals gewoon ‘vet’…echt! Dagelijkse reiniging is dus eigenlijk heel normaal, net als uw gezicht uw handen etc..

Tip 1)
Zet tussen alle andere zaken bij uw wastafel een potje ‘Jewel Clean’. Kruip zelf onder de lakens en laat uw juwelen veilig onder onder het deksel van het potje overnachten. Draai misschien het etiket naar de muur, niemand hoeft dit te weten.
De Jewel clean doet zijn werk en ’s morgens spoelt u het korfje onder de warme kraan af. Via de handdoek bent u klaar voor een schitterende dag.

Jewel clean kost bij ons € 5,= is niet giftig, niet milieu belastend en altijd op voorraad.

blue diamonds.

Diamant 'weetje'. Blauwe diamant komt in de natuur voor. Behalve puur 'C' (koolstof) zit er dan een minieme hoeveelheid 'B' (borium) in de diamant. Zo'n steen heet dan een fancy-color…

Lees meer

VET deel 2) ( voor mannen)

Diamant 'weetjes' voor mannen. Van mijn tot sieraad Diamant is dol op vet...wist u dat? Bij mensen heeft vetzucht gewichtstoename tot gevolg. Dat is helaas niet zo bij een diamant.…

Lees meer

VET deel 1) (Voor vrouwen)

Diamant 'weetjes' Diamant is dol op vet...wist u dat? Bij mensen heeft vetzucht gewichtstoename tot gevolg. Dat is helaas niet zo bij een diamant. Wel heeft diamant van nature een…

Lees meer
Back To Top